Onnistu muutoksessa – Järjestöjohtajan ja -kehittäjän käsikirja

25,10 €


Hinta sisältää toimituskulut.

Kirjoittajat: Aaro Harju ja Eila Ruuskanen-Himma

Onnistu muutoksessa on kansalaisjärjestöjohtajan ja -kehittäjän käsikirja. Se on kattava tietopaketti järjestön menestyksellisen tulevaisuuden rakentamisesta hyvän johtajuuden keinoin. Teos tukee järjestöjohtajaa ja järjestökehittäjää onnistumaan muutoksen tekemisessä. Muutokset ovat järjestöille suuri haaste mutta myös valtava mahdollisuus. Tämä mahdollisuus kannattaa käyttää hyväksi. Teos korostaa vuorovaikutuksellista johtamista, systemaattista ja kehittävää johtamisotetta sekä ihmisten näkemistä kaiken toiminnan ja tekemisen keskiössä.

Teos keskittyy yleishyödyllisiin järjestöihin. Niissä työskennellään yleisen ja yhteisen hyvän puolesta. Sitä kannattaa vaalia ja kehittää huolella ja ammattitaitoisesti. Teos antaa eväitä juuri tähän työhön.

Aaro Harju on filosofian tohtori ja Sivistysliitto Kansalaisfoorumin pääsihteeri. Hän on toiminut 30 vuotta järjestöjohtajana, yhdistysten puheenjohtajana, hallitusten jäsenenä sekä vapaaehtoisena. Hän on kirjoittanut lukuisia teoksia kansalais- ja järjestötoiminnasta sekä kansalaisyhteiskunnasta. Hän on myös kouluttanut erilaisia järjestöjä ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoita 13 vuoden ajan.

Eila Ruuskanen-Himma on pitkänlinjan viestintäjohtaja ja mediatoimija. Hän on Suomen Mielenterveysseuran viestintäjohtaja ja johtoryhmän jäsen. Sitä ennen hän työskenteli kattojärjestö Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä mediassa. Hän on suorittanut kansainvälisen MBA-tutkinnon, joka keskittyy viestintään ja johtamiseen.

Sivistysliitto Kansalaisfoorumi, 2016

221 sivua

ISBN: 978-951-9461-56-4